+45 75 33 65 05 pt@uniq.dk

UniQ Professionel – Hundefoder

START

Med UniQ START giver du din hund et fundament for et langt og sundt liv. START er et hvalpe- og unghunde foder, nøje afbalanceret så din hund får de bedste betingelser for dens vækst og knogle udvikling.

Læs mere her »

 

START NO GRAIN

Med UniQ START NO GRAIN giver du din hund et fundament for et langt og sundt liv. Du kan begynde at fodre hvalpen med UniQ START No Grain, fra den er 3 uger, indtil den er ca. 90% udvokset.

Læs mere her  »

ACTIVE Glutenfri

Et glutenfrit produkt til den voksne hund som har brug for lidt ekstra . Det indeholder alle de nødvendige næringsstoffer, som din hund har brug for.

Læs mere her »

BASIC

Premium hundemad der er udviklet specielt til voksne hunde. BASIC er et fuldfoder, det betyder, at alle de nødvendige næringsstoffer, som din hund har brug for, er tilpasset foderets energi indhold.

Læs mere her »

POWER

Med UniQ POWER hundemad som brændstof har din hund de bedste betingelser for at yde det optimale. Træning op til prøver, jagt, konkurrencer, lange cykelture, etc.

Læs mere her »

BASIC NO GRAIN

BASIC No Grain er et fuldfoder, der er produceret HELT uden korn, ris & majs og uden tilsatte aromaer, farve- eller smagsstoffer!

Læs mere her »

HIGH POWER

Et højenergifoder skal opfylde forskellige behov, det skal være let fordøjeligt, næring- og
energigivende samt ikke mindst velsmagende.

Læs mere her »

LIGHT

LIGHT er et fuldfoder. Det betyder, at alle de nødvendige næringsstoffer, som den ældre hund har brug for, er tilpasset foderets energi indhold.

Læs mere her »