+45 75 33 65 05 mail@uniq.dk

Uniq olier

Hund

Skin & Coat
Skin & Coat Oil er særlig velegnet til hunde med hud irritation og mat pels. Den specielt udvalgte sammensætning af olier og urter virker samtidigt lindrende på svie og kløe. Læs mere her »
Salmon Oil
Uniq Salmon Oil kan anvendes som dagligt tilskud til hundens foder og giver en fl ot skinnende pels pga. dens høje indhold af Omega 3, 6 og Omega 9 fedtsyrer. Læs mere her »
Vitality
UniQ Vitality er meget velegnet til ældre hunde med slidskader. UniQ Vitality giver en flot skinnende pels pga. dens afbalancerede indhold af Omega 3, 6 og 9 fedtsyrer. Læs mere her »
Max Energy
UniQ Max Energy er udviklet til at supplere energitilførslen til aktive hunde, olien er sammensat med henblik på at styrke hundens udholdenhed og velbefindende. Læs mere her »

 UniQ Absolut Energi 200 ml. Absolut Energi
Der er tilsat Flaxs (omega 3 kilde) for, at hunden selv ved flere dages hårdt arbejde støttes i at bevare konditionen. Flaxs er medvirkende til at stabilisere hundens energitilførsel. Læs mere her »
Insect Free
UniQ Insect Free er specielt udviklet til aktive hunde, der færdes meget udendørs i naturen og hunde der motioneres meget og dermed ofte bliver generet af insekter og skovflåter. Læs mere her »

Kat

Senior Cat
Senior olien er specielt udviklet til den ældre kat, og har en understøttende og forebyggende effekt overfor ledproblemer. Læs mere her »
Insect free Cat
Er udviklet til katten som færdes meget i naturen og som bevæger sig i områder med mange insekter og skovflåter. Olien giver en flot glansfuld pels pga. dens afbalancerede indhold af Omega 3, 6 og 9 fedtsyrer. Læs mere her »
Carefor Cat
Carefor olien er specielt sammensat til at give din kat en flot og glansfuld pels. Carefor olien modvirker tør og irriteret hud og giver samtidigt din kat et dagligt energitilskud. Læs mere her »