+45 75 33 65 05 pt@uniq.dk

Profil

I over 30 år har UniQ sikret din hunds sundhed
I alle UniQ produkter er højeste kvalitet og kendskab til oprindelsen af de råstoffer vi bruger helt afgørende for os. Vi anvender primært danske råvarer fordi vi derfor kan dokumentere den højeste fødevarekvalitet. Men hvis ikke råvarerne efterfølgende bliver behandlet korrekt i produktion og pakning, kan vi ikke garantere højeste fordøjelighed og accept hos din hund. Derfor bliver alle UniQ produkter produceret efter højeste kvalitets standarder i Europa og vores produktion er ISO 22000 certificeret.

Sammensætning
Alle UniQ produkter er bredt sammensatte hvilket betyder at vi bruger mange forskellige råvarer i hvert produkt. Det giver din hund en alsidig kost og det giver os mulighed for at vælge netop de råvarer, der kan udgøre en naturlig kost, uden brug af genetisk modificerede råstoffer, soja, kemiske farve-, aroma- og konserveringsmidler. UniQ og UniQ Nordic Gold serien er klassificeret som Super Premium hunde foder.

  • Vidste du at UniQ er det mest vindende brugshundefoder gennem de sidste 10 år ?
  • Vidste du at mange hunde der fodres på UniQ bliver over 14 år?
  • Vidste du at din tæves fertilitet og størrelsen af dit hvalpekuld i høj grad er afhængig af et korrekt sammensat foder?

At vi har opnået disse resultater skyldes ikke mindst vore mange loyale kunder, der gennem årtier hele tiden giver feedback på hvordan de oplever at fodre med UniQ i dagligdagen. Den nyeste forskning kombineret med denne feedback, har givet os mulighed for gennem små justeringer hele tiden at udvikle vores produkter.