+45 75 33 65 05 pt@uniq.dk

Skjold

Effektiv mod flåter, insekter og lopper helt uden brug af kemikalier, virker kløestillende

Når du og din hund tilbringer mange herlige timer med motion, træning og leg i naturen, kan det være svært at undgå uønsket indblanding fra insekter, lopper og flåter. Tægetangen kommer frem, kemikalier dryppes i nakken, og hunden pages af kløe og svie fra insektstik og loppebid.

Med Skjold kan du reducere angreb af flåter, insekter og lopper helt uden brug af kemikalier og kunstige tilsætningsstoffer. Skjold virker insektafskrækkende, fordi den indeholder en unik sammensætning af koldpressede olier og økologiske urter. Den nøje udvalgte urteblanding bevirker, at f.eks. skovflåter ikke bider sig fast i din hund. Samtidig har urterne en beroligende effekt på kløe og svie og understøtter helingsprocessen efter insektstik og loppebid.

De hjemmedyrkede urter i Skjold er høstet skånsomt og tørret ved lave temperaturer. På den måde bevares de aktive og gavnlige indholdsstoffer. Når du bruger Skjold kan du derfor ikke alene undgå voldsomme allergiske reaktioner på kemisk behandling – du skåner også vandløb og miljø samtidig med, at du passer godt på din hund.